Recuperada instal·lació fotovoltaica

[:ca]

La manca de manteniment d’algunes instal·lacions fotovoltaiques ha portat a que alguns equips hagin deixat de funcionar, en molts casos perquè les empreses que s’encarregaven del manteniment no han pogut aguantar la crisi derivada de les accions del Govern en contra d’aquestes instal·lacions i en altres per la baixada de preu de la venda d’energia.

COMEI fa una anàlisi de la instal·lació i dels seus components i proposa les accions adients per a recuperar la seva producció, amb intervencions que permeten recuperar la inversió efectuada i tornar a generar energia renovable.

La darrera instal·lació recuperada es trobava a la teulada d’un centre educatiu, instal·lada l’any 2003 l’empresa instal·ladora i responsable del manteniment va deixar de fer-se càrrec. La nostra inspecció i actuació posterior a permès tornar a injectar energia a la xarxa amb una mínima inversió d’actualització d’equips.

El resultat…

[:es]

La falta de mantenimiento en algunas instalaciones fotovoltaiques ha ocasionado que algunos equipos hayan dejado de funcionar, en muchos casos por que las empresas que se encargaban del mantenimiento no han podido aguantar la crisis derivada de las acciones del Gobierno en contra de estas instalaciones y en otros por la bajada de precio de la venta de energía.

COMEI hace un análisis de la instalación y de sus componentes y propone las acciones adecuadas para recuperar su producción, con intervenciones que permiten recuperar la inversión efectuada y volver a generar energía renovable.

La última instalación recuperada se encontraba en el tejado de un centro educativo, instalada en 2003, la empresa instaladora y responsable del mantenimiento dejó de hacerse cargo. Nuestra inspección y actuación posterior a permitido volver a inyectar energía a la red con una mínima inversión de actualización de equipos.

[:]

Comments are closed.