Compatibilitzar les orenetes als edificis

Proposem elements per a la recollida d’excrements d’orenetes, en especial de l’avió comú, per millorar la convivència d’aquestes aus tan beneficioses a les nostres ciutats. La seva nidificació sota el voladís de les façanes suposa molèsties, que malgrat quedar superades pels beneficis d’aquesta espècie, fa que algunes persones no estiguin d’acord amb el manteniment dels seus nius. Això ha provocat la destrucció d’alguns nius (el que està prohibit) i la instal·lació d’elements que no eviten que en anys següents es tornin a construir els nius. La instal·lació de xarxes, malles, planxes o pintures especials sota els eixams de molts edificis no sempre resol el problema. Aquesta estratègia d’impedir la nidificació en el voladís fins i tot pot empitjorar la situació a causa que aquestes aus poden acabar traslladant els seus nits a les pròpies finestres de l’edifici pel que la brutícia acaba passant de la façana a l’interior de les vivendes. Aquestes mesures, a més de suposar un cost econòmic i estètic per a l’edifici, en la majoria dels casos no resolen el problema de manera eficient, pel que, anualment, es segueixen produint elevats costos de neteja i manteniment de la façana.

La solució BirdClean ha suposat una revolució a l’hora d’enfrontar-se al problema de la brutícia que les aus silvestres produeixen als edificis, resolent el problema d’una forma econòmica, ecològica i, a més, estètica ja que està disponible en una àmplia varietat de colors per a la seva Instal·lació en qualsevol tipus de façanes.
Però no només és útil per solucionar el problema causat per aquestes colònies. Coloms o ratpenats també poden embrutar els edificis i aquestes estructures són perfectament adaptables a qualsevol tipus d’edifici i es poden instal·lar a qualsevol altura, tipus de façana i color degut a la gran varietat de models existents.

Sol·liciti més informació:

Comments are closed.