PetroXtractor: Sistemes de remediació d’aigües subterrànies per contaminació d’hidrocarburs

Funcionamiento PetroXtractor

Coneguts com a sistemes de remediació d’aigües subterrànies sense bombes, l’ús dels skimmers per a la recuperació de substàncies lipòfiles és la forma més econòmica d’eliminar la contaminació per hidrocarburs de les aigües subterrànies. L’skimmer pot reduir la concentració d’hidrocarburs a l’aigua fins a nivells acceptables o usar-se com a tractament de prefiltre. Sens dubte és la forma més econòmica d’eliminar els LNAPL o DNAPL.

Els skimmers per a olis distribuïts per COMEI han demostrat la seva eficàcia en milers d’aplicacions, també en els sistemes de remediació d’aigües subterrànies. Els skimmers per derivats de petroli, especialment dissenyats per Abanaki, eliminen els hidrocarburs de l’aigua subterrània utilitzant els pous de control o remediació existents. A diferència dels sistemes basats en bombes pneumàtiques o elèctriques, requereixen molt poc manteniment, es configuren fàcilment i tenen baixos requisits d’energia.

Utilització a la remediació des de sondejos d’investigació

L’skimmer de banda PetroXtractor està dissenyat per a sistemes de remediació d’aigües subterrànies a través dels pous de control o monitoratge existents, fins a profunditats de 30 metres, independentment dels nivells d’aigua fluctuants. Els materials de la cinta que atreuen hidrocarburs estan dissenyats específicament per a cada tipus de contaminant: dièsel, combustible, gasolina, LNAPL, DNAPL i derivats pesants del petroli. Abanaki ofereix una varietat de sistemes de desnatadores d’oli que encaixen en pous des de 2 “i que són capaços de recuperar més d’1 m³/dia d’olis o gasolina.

Adaptat a les necessitats de cada projecte

Al llarg dels anys d’experiència en l’ús de PetroXtractor per a la remediació de les aigües subterrànies, hem aconseguit dissenyar equips específics per a diferents situacions, incloent-hi les instal·lacions aïllades de la xarxa elèctrica, amb unitats alimentades per energia solar, en emplaçaments amb atmosferes potencialment explosives, amb sistemes elèctrics Ex o per emplaçaments amb atmosfera controlada, amb equips estancs.PetroXtractor Vapor0

Cada aplicació pot ser adaptada per al seu ús amb diferents productes: des dels productes petrolífers més pesats que l’aigua, com les creosotes, fins als més lleugers compostos volàtils.

El PetroXtractor s’adapta a cada client. Els components principals de l’skimmer d’oli són: el motor, amb reductor incorporat o independent; la cinta adsorbidora d’oli, del material adequat al producte a recuperar i la longitud i amplada necessària per a cada cas; les mordasses d’escombretes adequades per a la retirada de l’hidrocarbur sense danyar la cinta i el sistema de descàrrega dels productes recuperats, acompanyat, o no, d’un concentrador d’olis per gravetat. El sistema es complementa amb un sistema de transferència del producte recuperat fins al tanc de recol·lecció i emmagatzematge per a la seva gestió externa, amb els sistemes de control i seguretat per a la seva operació automàtica.

Per al seu ús en rases, basses, estanys o tancs d’emmagatzematge d’aigües residuals, OilViper utilitza cintes hidròfobes flotants que recullen grans volums d’olis i altres LNAPL, evitant la presència d’aigua en el producte recuperat.

Deixa un comentari