Recuperació d’olis i greixos amb Skimmers

El funcionament del skimmers és extraordinàriament senzill, una cinta de material plàstic lipòfil parcialment submergida en l’aigua contaminada per olis, adsorbeix sobre la seva superfície els olis i greixos que suren a la superfície, recollint-los i facilitant la seva gestió posterior. D’aquesta forma les aigües contaminades per hidrocarburs milloren de qualitat i poden ser abocades després del seu pas per un separador d’hidrocarburs senzill i els hidrocarburs recuperats per a la seva reutilització (olis minerals, vegetals o animals) o tractats en instal·lacions autoritzades externes.

La utilització d’skimmers redueix el cost de depuració de les aigües i el de tractament de residus afavorint la reutilització i l’aprofitament de tots els materials emprats, mitjançant un procés senzill.

El vídeo anterior mostra el funcionament del Mini-Skimmer associat a una instal·lació de tractament d’un subsòl contaminat per hidrocarburs. El producte aspirat del terreny amb l’aigua se separa i recupera amb dos skimmers, dissenyats per extreure un cabal de 7 l/hora.

La capacitat dels Skimmers que posem al seu abast pot arribar als 700 l/h i permeten pujar el producte fins als 30 metres, el que suposa treballar en moltes situacions.

Coneix totes les capacitats dels Skimmers consultant el nostre catàleg:

 

Deixa un comentari