COMEI participa en el Projecte pilot sobre Bio Economia Circular

La nostra participació consisteix en el subministrament de la tecnologia usada per a facilitar el reciclatge ràpid i senzill de la matèria orgànica i la seva transformació en Pre-Compost en 24 hores.

L’equip escollit per aquesta prova pilot és el GG-10 d’Oklin, amb una capacitat per a 10 t/a de restes de cuina i menjador, que una vegada compostats podran ser emprats en els mateixos camps de conreu dels que provenen les verdures amb les que es proveeix la cuina, d’aquesta manera el pagès  ofereix un doble servei al seu client i es tanca el cicle de la matèria i els nutrients.

Amb el compostatge electromecànic s’aconsegueix accelerar molt el procés: el volum de residus es redueix de forma notable en pocs dies i tot el procés es dur a terme en un espai net i tancat, sense lixiviats, olors o molèsties. Aquest model de gestió és aplicable a molts altres restaurants o menjadors, i òptim quan el propi restaurador és el productor dels aliments que després oferirà als seus clients, reduint les demandes d’adobs de l’exterior.

Si vols visitar el Compostador, o estàs interessat en conèixer més detalls sobre aquesta tecnologia o la seva aplicació en el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres.

Eduardo Martinez: